• Godshotel er udbyder af transportløsninger, lagerløsninger og webshops i Danmark og Europa. Læs mere om Godshotel forneden.
   
  Vi ser frem til at høre fra dig!
   

 • laes-mere

 • Lager-system

  Kombiner dit lager hos Godshotel med en professionel webshop, eller bestillingssystem i dit firma’s egen design-stil, enten for dit firma’s medarbejdere eller for dine kunders egenbestilling. Automatisk lagerstyring og fuld support fra Godshotel er inkluderet.

 • billig webshop

PAYPAL

PAYPAL BETALINGSLØSNING

Paypal har mange millioner brugere og er et mere kompliceret produkt end Paymill, og med mange muligheder indbygget. Det behøver dog ikke være kompliceret for den almindelige webshop-ejer. Fordelen ved Paypal er, at det er nemt at oprette en konto og komme igang, og man har straks adgang til de penge man tjener. Ulempen ved dette er også at kontrolmekanismerne er mange, og der er utallige historier om folk der har fået spærret adgangen til deres penge. Paypal er dyrere end Paymill for mindre shops. For store shops kan der være mange penge at spare ved Paypal, da man kan opnå priser ned til 1.9% ved salg over 750.000 D.kr. om måneden. Sælger man for under ca. 15.000 D.kr. om måneden er det dyrt, med en transaktionsudgift på 3,4% + 0,35 Euro.

Understøttede kreditkort: Visa, MasterCard, American Express, Discover og PayPal betaling.

Læs mere om Paypals priser og generelle betingelser.

Opsumering
Hvis det er vigtigt for dig at have adgang til dine penge med det samme, og du gerne vil slippe for oprettelsesproceduren, og mindre vigtigt at gebyrer kan være højere og der kan opstå kontoproblemer, hvis Paypals sikkerhedssystemer mener der er noget galt på med din konto, kan du vælge Paypal. Især hvis du regner med et stort salg. Her kan du ansøge Paypal om rabat.

PAYPAL ADMINISTRATION

Paypal har et stort administrationssystem, hvor du har adgang til alle oplysninger om dine salg, statistikker, overførsel af penge fra din Paypal til din egen bankkonto, hvilket du selv kontrollerer.
Til højre ser du at check out ikke er integreret i din webshop, men foregår hos Paypal. Erfaringsvist kan kunder bedre lide de ikke bliver ledt væk fra det website de køber på. Desuden kan du ikke tilpasse designet af checkout-siden ret meget.
Man kan komme ud af dette problem ved f.eks. at bruge Cloudswipe, som er en “wrapper”, der wrapper dit websites design, så kunden ikke ser de forlader din side. Det eneste sted man kan se man faktisk har forladt websitet er i URLen.

BESTIL E-LAGER/WEBSHOP

 
 
 
Få gratis webshop + support. Du betaler kun pr. solgt vare + et lille setup gebyr.