• Godshotel er udbyder af transportløsninger, lagerløsninger og webshops i Danmark og Europa. Læs mere om Godshotel forneden.
   
  Vi ser frem til at høre fra dig!
   

 • laes-mere

 • Lager-system

  Kombiner dit lager hos Godshotel med en professionel webshop, eller bestillingssystem i dit firma’s egen design-stil, enten for dit firma’s medarbejdere eller for dine kunders egenbestilling. Automatisk lagerstyring og fuld support fra Godshotel er inkluderet.

 • billig webshop

PAYMILL

PAYMILL BETALINGSLØSNING

Paymill er et alternativ til Paypal. Det er tysk grundighed og stabilitet, med høj grad af sikkerhed og en smule billigere. I modsætning til Paypal skal du igennem et “sikkerhedscheck”, lige som du f.eks. skal med Dankort. Du skal indlevere forskellige oplysninger om dit firma og så videre. I modsætning til Paypal, hvor du har adgang til dine penge efter et salg, udbetaler Paymill penge en gang om ugen.
I modsætning til Dankort er det gratis at sætte op og der en en meget let og ligetil “sandbox”, hvor du kan teste lige så meget du vil med testkoder og et test-kreditkort. Når du er klar til at gå online, får du dine rigtige koder, som er lige til at sætte ind.
Alt dette hjælper Godshotel dig med.
En anden fordel er, at kunden ikke bliver sendt til betalingsudbyderens website som f.eks. Paypal. Kunden bliver på din side, hvilket både er bedre designmæssigt og øger salget. Man kan betale med 100 forskellige valutaer med Paymill. Paymill understøtter Dankort og VISA/Dankort.

paymill-logo

Understøttede kreditkort: American Express, China Union Pay, Diners Club, Discover, JCB, MasterCard, VISA, CartaSi, Carte Bleue, Dankort, Maestro, Postepay, VISA Electron and V PAY

Læs mere om deres priser og generelle betingelser.

Opsumering
Vi kan godt lide Paymill fordi det er gratis at sætte op, ingen fortløbende udgifter, let at bruge og teste, integreret checkout på dit website og understøttet af vores WooCommerce. Paymill er billigere end Paypal for mindre shops, hvor Paypal favoriserer store shops med lavere gebyrer. Ulempen er ansøgningsproceduren selvom dette ikke er svært, og desuden at du ikke har adgang til pengene før op til en uge efter salget.

PAYMILL ADMINISTRATION

Paymill har et let og overskueligt administrationssystem. Her har du oversigt over alle dine betalinger, statistik og meget andet. Det er meget brugervenligt og let at bruge efter lidt øvelse. Til højre ser du den applet hvor køberen indtaster sine kreditkortinformationer.

BESTIL E-LAGER/WEBSHOP

 
 
 
Få gratis webshop + support. Du betaler kun pr. solgt vare + et lille setup gebyr.