• Godshotel er udbyder af transportløsninger, lagerløsninger og webshops i Danmark og Europa. Læs mere om Godshotel forneden.
   
  Vi ser frem til at høre fra dig!
   

 • laes-mere

 • Lager-system

  Kombiner dit lager hos Godshotel med en professionel webshop, eller bestillingssystem i dit firma’s egen design-stil, enten for dit firma’s medarbejdere eller for dine kunders egenbestilling. Automatisk lagerstyring og fuld support fra Godshotel er inkluderet.

 • billig webshop

DANKORT

DANKORT BETALINGSLØSNING

Med Dankort skal du have en indløsningsaftale med Nets og en betalings-gateway. Nets har desuden support-gebyrer. Hvorvidt disse priser totalt er højere eller lavere end Paymill og Paypal, eller om forskellen i hvordan systemerne virker er bedre eller dårligere er individuelt. Du kan regne på dette ved at sammenligne priser og betingelser.

Læs mere på Nets Nets.

 


Opsumering

Ønsker du Dankort-betaling på dit website kan vi tilbyde dette med et Dankort plug-in via Nets, e-Pay eller Quickpay, som har et WooCommerce modul.. Læs her hvad dit website skal leve op til af krav for at du bliver godkendt til en indløsningsaftale hos Nets.

DANKORT-ADMINISTRATION

 

Hvilken administration du har af dine betalinger afhænger af den betalings-gateway du har. åde Nets, e-Pay og Quickpay har en gratis test-konto.

BESTIL E-LAGER/WEBSHOP

 
 
 
Få gratis webshop + support. Du betaler kun pr. solgt vare + et lille setup gebyr.