• Godshotel er udbyder af transportløsninger, lagerløsninger og webshops i Danmark og Europa. Læs mere om Godshotel forneden.
   
  Vi ser frem til at høre fra dig!
   

 • laes-mere

 • Lager-system

  Kombiner dit lager hos Godshotel med en professionel webshop, eller bestillingssystem i dit firma’s egen design-stil, enten for dit firma’s medarbejdere eller for dine kunders egenbestilling. Automatisk lagerstyring og fuld support fra Godshotel er inkluderet.

 • billig webshop

OM GODSHOTEL

 

VELKOMMEN TIL GODSHOTEL & TRANSPORT

 

Godshotel & Transport har leveret professionelle transport og lagerløsninger siden vores start i 2007, hvor Martin Dibbern startede firmaet op. Vi har sammenlagt mere en 100 års erfaring indenfor logistik-branchen, og har fra dag 1 sat en ære i at yde vores kunder den bedst mulige service, indenfor aftalte deadlines og til de rigtige priser..

Godshotel & Transport startede med et lager på 500 m2 i Skovlunde, og med kun 3 biler. Siden den beskedne start er vi vokset os større og stærkere, sammen med vores kunder. Idag råder vi over en 8.000 m2 stor, moderne lagerhal i vores domicil i Ballerup, og dertil en afdeling i Padborg, og 4.500 m2 lager-faciliteter i Gadstrup. Vores bilpark er vokset til 12 biler i alle størrelser, og derudover har vi 3 trailere, så vi idag kan udføre alle former for transport. Vi har alt i moderne hjælpeudstyr; el-truck, el-stablere og el-palleløftere, så vi kan betjene vores kunder bedst muligt.

Vi betjener idag alle former for kunder på vores lagerhotel; fra den lille webshop, til de store kunder med op til 1.000 paller på lager. Vi skræddersyer en unik løsning for hver enkelt kunde; fra den simple løsning og til en totalløsning, alt efter behov. Kontakt lagerchef Martin Dibbern i dag og hør nærmere om mulighederne.

Vores vision er at vokse med vores kunder. Tillid og sparring i hverdagen er nøglen til et godt og langt samarbejde. Vi lever af tilfredse kunder og deres anbefalinger, som er den bedste reklame man kan få.

Læs videre om vores 3 hovedområder

 

webshops

lager

transport

 
 

BESTIL E-LAGER/WEBSHOP

 
 
 
Få gratis webshop + support. Du betaler kun pr. solgt vare + et lille setup gebyr.