• Godshotel er udbyder af transportløsninger, lagerløsninger og webshops i Danmark og Europa. Læs mere om Godshotel forneden.
   
  Vi ser frem til at høre fra dig!
   

 • laes-mere

 • Lager-system

  Kombiner dit lager hos Godshotel med en professionel webshop, eller bestillingssystem i dit firma’s egen design-stil, enten for dit firma’s medarbejdere eller for dine kunders egenbestilling. Automatisk lagerstyring og fuld support fra Godshotel er inkluderet.

 • billig webshop

SHOP-SPECIFIKATIONER

INFORMATIONER OM DIN WEBSHOP

 

1. Vores CMS er WordPress.

Med WordPress kan du udvide din shop/website med 1000 vis af gratis og betalte plug ins.
Wordpress er nemt at bruge, men kan alligevel opfylde selv de sværeste krav. Der er mange design-skabeloner at vælge imellem og mange af dem er gratis, mens de bedste kan koste ca. 400 kr.
Brugsanvisning til WordPress.

wordpress-logo

 
 

2. Vores webshop system er WooCommerce.

Et populært og udbredt shopsystem til WordPress og andre systemer. WooCommerce kan bruges til selv store, avancerede webshops. Det bruges f.eks. af Vogue, Harley Davidson og Cosmopolitan. Der er en mængde gratis plug ins, der kan forbedre og udbygge shoppens funktionalitet, tillige med en mængde betalings-plug ins.
Brugsanvisning til WooCommerce.

logo-woocommerce

 
 

3. Betalingsløsninger.

Klik på et logo for at læse om denne betalingsløsning.

Dankort_logopaymill-logo

 
 

4. Hosting, domæne, server, database, email

Uanset om du har hosting og domæne allerede får du support til dette af Godshotel.
Du betaler selvfølgelig selv for domæne-køb og hosting, nogle få 100 kr. om året.

 
 

SÅDAN SØGER DU EFTER EN WEBSHOP

 

Jo mere præcis du er i din søgning jo bedre resultat får du selvfølgelig. Når du søger, så inkluder ordene “WordPress” og “WooCommerce” + de krav du har. Det kan f.eks. være det skal være “responsive design”, så din shop kan bruges på mobil og tablet. Eller du vil måske prøve at se om du kan finde noget, der specifikt er lavet med henblik på den varegruppe du sælger. Det kan også være du har nogle ønsker til funktioner i shoppen.
Men læg mærke til, at du sandsynligvis kan finde plug ins, der kan føje disse funktioner til sitet. Prøv at søge på WordPress.org, i deres plug-in database og se om der skulle være noget du kan bruge.

I mange tilfælde kan det være bedst hvis det allerede er inkluderet i den shop du vælger, fordi designeren så allerede har tilpasset denne funktion. Du kan risikere at det ikke ser helt ud som du ønsker og derfor må have hjælp til dette.

Du kan spørge Godshotel til råds med skabelon-søgningen. Når du har fundet noget du kan lide, vil vi rådgive dig om sværhedsgrad m.v., og også fortælle om vi kan tilbyde standardopsætningen til den shop du har fundet. Det kan vi i de fleste tilfælde.

BESTIL E-LAGER/WEBSHOP

 
 
 
Få gratis webshop + support. Du betaler kun pr. solgt vare + et lille setup gebyr.