• Godshotel er udbyder af transportløsninger, lagerløsninger og webshops i Danmark og Europa. Læs mere om Godshotel forneden.
   
  Vi ser frem til at høre fra dig!
   

 • laes-mere

 • Lager-system

  Kombiner dit lager hos Godshotel med en professionel webshop, eller bestillingssystem i dit firma’s egen design-stil, enten for dit firma’s medarbejdere eller for dine kunders egenbestilling. Automatisk lagerstyring og fuld support fra Godshotel er inkluderet.

 • billig webshop

JEG ØNSKER EN WEBSHOP

 

GRATIS WEBSHOP

 

Du kan selv gå på opdagelse på nettet, og finde den shop du kan lide, hvis du ikke allerede ved det. Vi kan evt. hjælpe dig hvad du skal søge efter.
Du kan også læse om specifikationer her:

 
læs-mere
 

Her gælder følgende:

 1. Vi kan ikke love at kunne levere alle shops gratis. (Standard opsætningsgebyr 850 kr. tilkommer altid). Der er tusindvis af shops og vi kender i sagens natur ikke alle. Det kommer altid an på en individuel vurdering, om vi kan sætte din shop op indenfor standardaftalen.
 2. Den skal måske oversættes, og der er måske “bugs” der skal rettes. Dette kan du tilkøbe separat hos vores design-partner, eller få andre til det.

Har vi godkendt din shop til fri opsætning, klarer vi alt med databaser, back ups, opsætning af betalingsaftale, installering af demo-materiale du selv kan arbejde videre med, og hjælp med domæne og hosting, hvis du har brug for dette.

Da du kører din shop i forbindelse med en lageraftale, er Godshotel interesseret i du kommer godt afsted med din shop og sælger så meget som muligt.

Sammen med den gratis shop er det en rigtig god aftale for dig.

 

 

BESTIL E-LAGER/WEBSHOP

 
 
 
Få gratis webshop + support. Du betaler kun pr. solgt vare + et lille setup gebyr.