• Godshotel er udbyder af transportløsninger, lagerløsninger og webshops i Danmark og Europa. Læs mere om Godshotel forneden.
   
  Vi ser frem til at høre fra dig!
   

 • laes-mere

 • Lager-system

  Kombiner dit lager hos Godshotel med en professionel webshop, eller bestillingssystem i dit firma’s egen design-stil, enten for dit firma’s medarbejdere eller for dine kunders egenbestilling. Automatisk lagerstyring og fuld support fra Godshotel er inkluderet.

 • billig webshop

OM WEBSHOP/e-LAGER

 

HVAD ER ET E-LAGER?

 

Hvis du ønsker at frigøre dig fra besværet med det fysiske lager med de varer du sælger i din webshop, er Godshotels webshop lagerhotel noget for dig.
Med en Godshotel e-Lager aftale overlader du varemodtagelse, vareoptælling, lagerplads, ordremodtagelse, pakning,  forsendelse og returvarehåndtering til Godshotel. I stedet kan du koncentrere dig om det sjove – at opbygge din webshop og at sælge. Uanset om du sidder hjemme i din 1V – eller på stranden på Bahamas.

Enten du allerede har en shop eller ønsker at få en, kan du have glæde af Godhotels e-Lager.

Vi supporterer i pricippet alle webshops med vores webshop lager, også hvis du allerede har en i forvejen. Afhængig af hvilken shop du har, hjælper vi med at sætte de forskellige præferencer op i din shop så vi “taler sammen”.

 

SÅDAN FUNGERER GODSHOTELS E-LAGER

 
 

Ad punkt 2:
Når Godshotel modtager dine varer fra leverandøren kontroltæller vi, lægger på lager og opdaterer din shop, så dit fysike lager altid svarer til dit digitale lager inde i din shop.

 

GRATIS WEBSHOP

Har du ikke en shop, men ønsker at få en, så har vi gode nyheder til dig.

Vi tilbyder en “gratis” webshop i forbindelse med en webshop lagerhotel aftale. Din eneste udgift er et set-up gebyr på kr. 850. Det dækker bl.a. andet det design-tema vi bygger din shop på.

Selv om det er gratis betyder det ikke lav kvalitet. Du får en fuldt professionel webshop sat op, med betalings-system, data back up, database, support m.v. Du får altså alle de svære ting klaret for dig, uden at skulle ud at hente dyr programmør-hjælp.
Herefter er du klar til selv at gå i gang med at sætte billeder, tekst og varer ind i shoppen. Hvis du hellere vil have hele din webshop lavet for dig, kan vores design-partner evt. give dig et tilbud.

Hvordan kan webshoppen være gratis?

Fordi vi tjener vores penge på e-Lager-aftalen. Opsætningsgebyret dækker kun vores udgifter til opsætningen. Skal vi indgå en sådan aftale kræver det selvfølgelig du har noget forretning kørende på et eller andet niveau. Kontakt os for at diskutere dit projekt
Den store fordel for dig er, at vi på denne måde er interesserede i at du sælger så meget som muligt og får succes med din shop – samtidig med du slipper for al besværet med de fysiske varer.
Kan det blive bedre!

SHOP-TYPER

Godshotel tilbyder gratis webshops i systemet WooCoommerce, som er open sourc,e og et meget populært webshop-system.

Læs mere om webshop-specifikationer her:

laes-mere

BESTIL E-LAGER/WEBSHOP

 
 
 
Få gratis webshop + support. Du betaler kun pr. solgt vare + et lille setup gebyr.