• Godshotel er udbyder af transportløsninger, lagerløsninger og webshops i Danmark og Europa. Læs mere om Godshotel forneden.
   
  Vi ser frem til at høre fra dig!
   

 • laes-mere

 • Lager-system

  Kombiner dit lager hos Godshotel med en professionel webshop, eller bestillingssystem i dit firma’s egen design-stil, enten for dit firma’s medarbejdere eller for dine kunders egenbestilling. Automatisk lagerstyring og fuld support fra Godshotel er inkluderet.

 • billig webshop

Godshotel webshops

webshop
 
 

Webshops med eller uden e-Lager

 

Sidste nye tiltag hos Godshotel & Transport er målrettet løsninger for webshops. Vi kan tilbyde vores kunder en webshop, hvor man for et meget beskedent set-up gebyr får stillet en flot og moderne webshop til rådighed, som man selv kan udvikle videre på. Denne tilbydes i forbindelse med en e-Lager-aftale, som er baseret på pris pr. behandlet enhed. En meget billig mulighed for at komme i gang med at sælge på nettet og uden besværet med at styre lager og forsendelse.

Der kan også bestilles individuelt tilpassede webshops og ekstra support på almindelige markedsvilkår, hvis man ønsker hjælp til det hele. Alle shops fås med eller uden e-Lager mulighed. Vores shop kræver indgåelse af e-Lager aftale.
Kontakt Martin neergaard Dibbern eller direkte på vores shop support – shopsupport (snabel a) godshotel.dk