godshotel webshop

Godshotel webshop forløb

  • Kontakt logistik-direktør Martin Dibbern for en lageraftale med Godshotel, indbetal kr. 800 og oplys os om valgt design-tema (Vi kan evt. hjælpe)
  • Vi installerer webshop, demo-materiale som du kan bruge som udgangspunkt, hjælper dig med domæne og hosting, og klargør det til dig.
  • Du indsætter selv billeder, tekster og varer, og webshoppen udvikles til at kunne danne basis for at ansøge om indløsningaftale. Især er det vigtigt at forretningsbetingelserne og firmaoplysninger er der. Du skal vide lidt om CMS-systemer som Wordpress, eller være villig til at sætte dig ind i det. Da vi klarer de svære ting, er det til at finde ud af for de fingernemme.
    Du kan gøre dette arbejde selv, eller du kan få nogen til det. Godshotel samarbejder med dygtige og billige webudviklere i Asien, der evt. kan give dig et tilbud. Det er ikke muligt at give en fast pris, da det afhænger af hvor mange varer der er, hvor mange sider, specielle design-ønsker, billedbehandling m.v.
  • Vi vælger betalingsløsning. Vi hjælper dig gennem processen.
  • Betalingssystem installeres og testes, resten af shoppen færdiggøres, og herefter er du klar til at sælge.

webshop macbook pro

Support

Der er inkluderet fri support i din lageraftale, men ikke i selve din webshop.

Du kan evt. tilkøbe en webshop-vedligeholdelses aftale hos os, hvis du ikke kan eller vil klare denne del selv. Vi vedligeholder og opdaterer alle elementer i din webshop - Wordpress core, WooCommerce, betalingsssystem og plug ins. Laver back up til Google server, tager os af sikkerhed og spam, og vi kan sætte SSL kryptering på hele dit website, som øger sikkerheden, og tilliden til dig hos dine kunder, og giver et lille boost i Google ranking. Afhængigt af hvad der skal varetages, behøver det ikke være dyrt, og du kan slappe af og koncentrere dig om at styre din shop.

Godshotel Lager & Transport

Kontakt os idag for at høre mere om dine muligheder

Kontakt