• Godshotel er udbyder af transportløsninger, lagerløsninger og webshops i Danmark og Europa. Læs mere om Godshotel forneden.
   
  Vi ser frem til at høre fra dig!
   

 • laes-mere

 • Lager-system

  Kombiner dit lager hos Godshotel med en professionel webshop, eller bestillingssystem i dit firma’s egen design-stil, enten for dit firma’s medarbejdere eller for dine kunders egenbestilling. Automatisk lagerstyring og fuld support fra Godshotel er inkluderet.

 • billig webshop

Godshotel – Nu i Padborg

martin dibbern godshotel ansætter
 
 

Godshotel udvider i skønne Padborg!

 

Godshotel udvider i Jylland

Godshotel flyttede pr. 1/9 2016 til nye og store lokaler på Meterbuen 28 i Skovlunde.
Det var med stor glæde at vi åbnede i Skovlunde, da det igennem en årrække havde været ledelsens mål at åbne en afdeling netop her.
Vi mente at nu havde vi endelig den plads, som vi havde behov for og lidt til, men der skulle kun gå 3 måneder før pladsen var blevet brugt, så derfor har vi pr. 1/1 2017 åbnet en ny afdeling i Tåstrup, det betyder at Godshotel nu har afdelinger i Glostrup, Tåstrup og Skovlunde.

Vi har netop indgået en samarbejdsaftale med et lokalt lagerhotel i Padborg, så nu er vi endelig kommet til Jylland! Vores mål er at have en afdeling mere i Jylland i løbet af 2017, så hvis du har behov for lager og logistik-løsninger så kontakt os endelig, vi leverer fra dag til dag i hele Danmark.

Kontakt Martin Nergaard Dibbern for mere information. Se oplysninger på vores Kontaktside.